Vier redenen om uw website door een expert te laten maken

Herkent u zichzelf in de uitspraak als “Een goede kennis maakt ook websites”? In het onderstaande artikel lichten wij vier belangrijke punten toe waarom u een website zou moeten laten maken door een expert. Want houdt uw kennis namelijk namelijk ook rekening met de nieuwste technieken, veiligheid en vindbaarheid in Google van uw website?

1. Nieuwste technieken
De ontwikkeling op het gebied van technologie gaat ontzettend hard. En het lijkt erop dat na mate de jaren verstrijken de snelheid van ontwikkelingen ieder jaar verdubbeld. Kunt u bijvoorbeeld nog herinneren wanneer u uw eerste video bekeek op YouTube? En de introductie van de eerste iPhone en iPad? Allemaal nog geen 10 jaar geleden. Zo gaat het! Ook op het gebied van het maken van websites en misschien nog wel harder. De wensen en eisen worden steeds groter en de programmeertalen worden steeds beter. Denk hierbij aan HTML 5, CSS3 en jQuery. De kans is groot dat uw kennis hiervan niet op de hoogte is en uw website daarmee al op een verouderde manier bouwt. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

2. Uw website er goed laten uitzien op alle apparaten
Tegenwoordig bezoekt meer dan 70% van de bezoekers een website via een smartphone of tablet. Met een responsive design kunnen we er voor zorgen dat uw website op al deze apparaten hetzelfde eruit ziet. Beseft uw kennis ook dat het belangrijk is om de website er goed eruit te laten zien op een smartphone of tablet?

3. Goed online vindbaar in Google
Het een heeft met het ander te maken. Zo zit het algoritme van Google in elkaar. Het is niet alleen de trefwoorden die u in de titelbalk, metadata en inhoud voert maar ook allerlei andere aspecten waaronder de laadsnelheid van uw website.

Als uw kennis gebruik maakt van verouderde technieken zoals buttons met javascript in plaats van CSS, dan kan dit een verschil maken in de zoekresultaten van Google ten opzichte van uw concurrent.

4. Velligheid
Natuurlijk is het belangrijk dat de website veilig is. Zeker wanneer u gegevens opslaat van uw gebruikers in een database is het belangrijk dat dit versleuteld gebeurden via een beveiligde https url. Hoe wilt u dit oplossen als uw website gehackt wordt die gebouwd is door uw kennis?

Kortom daarom is het belangrijk dat u uw website door een professioneel internetbureau als Tribble laat bouwen. En niet door een goede kennis die dit eventjes in zijn vrije tijd doet.