Online marketing

Als u een website heeft, wilt u natuurlijk bezoekers en er zoveel mogelijk response eruit halen. Het gaat uiteindelijk om de conversie. Tribble Media helpt u om uw product of dienst op de kaart te zetten. Dit kan op verschillende manieren, o.a. het optimaliseren van uw website voor Google, zodat u beter gevonden wordt op bepaalde trefwoorden in de organische zoekresultaten. Wilt u nog sneller resultaat, dan raden wij aan om ook andere internetmarketing technieken in te zetten. Bijvoorbeeld adverteren via Google Adwords of u zet social media en e-mail in om uw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Wat u ook wilt, wij kunnen u assisteren.

 Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil goed gevonden worden in Google en het liefst op positie nummer 1. Helaas is dit niet zo eenvoudig als het lijkt. Tribble Media heeft veel ervaring in het optimaliseren van uw website om beter gevonden te worden in Google, zonder buitensporig hoge investeringen. Hoger in de organische zoekresultaten komen is doorgaans wel een wat langer proces. Er spelen vele factoren mee, zoals de gehanteerde teksten, linkbuilding, focus op zoekwoorden en andere content als YouTube, video‚Äôs en afbeeldingen.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Adverteren met Google Adwords

Om binnen een korte tijd resultaat te boeken is adverteren via Google Adwords erg geschikt. U betaalt een X bedrag per klik, afhankelijk van de concurrentie en de relevantie van uw landingspagina. Met Google Adwords kunt u ook doelgericht adverteren in bijvoorbeeld een bepaalde regio en met specifieke zoekwoorden. De rol van Tribble Media is het opzetten van de landingspagina, campagne en het optimaliseren en monitoren ervan.

Social Media marketing

Social media zijn niet meer weg te denken. Bijna driekwart van de internetgebruikers heeft wel een Facebook, Instagram of Twitter account. Samen vormen ze een perfect platform om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Tribble Media adviseert graag hoe u social media het beste kan inzetten om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast kunnen wij ook een Facebook of Instagram campagne begeleiden, waarbij u gericht kan adverteren op een bepaalde regio, geslacht en/of interesses.

E-mail marketing

Ondanks de komst van social media blijft e-mail marketing nog steeeds belangrijk. Zo kun je met een treffende mailing uw doelgroep persoonlijker benaderen om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Tribble Media geeft uw mailing zodanig vorm dat deze aansluit bij uw doelgroep. Wij kunnen – als u dat wenst – het traject geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen, vanaf het opstellen en verzenden van tot het verwerken en rapporteren van de resultaten. Met geavanceerde software kunnen wij exact rapporteren hoeveel e-mails zijn geopend, welke links zijn aangeklikt en hoeveel conversie uit de mailing is gekomen.


Vraag een offerte aan