Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil goed gevonden worden in Google en het liefst op positie nummer 1. Helaas is dit niet zo eenvoudig als het lijkt. Tribble Media heeft veel ervaring om uw website te optimaliseren om beter gevonden te worden in Google.

Hoe werkt een zoekmachine?

Een zoekmachine als Google beoordeelt websites op heel veel factoren. Dit heet een algoritme. De exacte algoritme is geheim, maar er zijn wel officiĆ«le richtlijnen door Google opgesteld waarmee rekening gehouden kan worden. Tribble Media past deze toe op uw website zodat u beter gevonden wordt in de zoekmachine.

Zoekmachine optimalisatie door Tribble Media

Tribble Media voert aller eerst een website check uit om de verbeterpunten te analyseren van uw website. De resultaten van de website check zullen wij opmaken in een SEO rapportage. De rapportage geeft een beeld van de status van uw website en de juiste zoekwoorden om beter gevonden te worden in Google.

Aan de hand van de SEO rapportage wordt een traject worden opgestart om uw website te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van de juiste zoekwoorden, betere structuur van uw website en unieke teksten en linkbuilding.


Vraag een offerte aan