Over ons

Tribble Media is een creatief en ambitieus internetbureau gevestigd in Hilversum.  We zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites en webwinkels op maat. Daarnaast bouwen we applicaties voor iPhone en Android of internet. Zorgen we dat uw website goed vindbaar is in Google en maken we video’s voor op internet. 

Eind 2010 is Tribble Media opgericht door Erwin Oudshoorn. Erwin is geboren met Lymfatische Malformatie waardoor hij er iets anders uit ziet en moeilijk kan praten. Wellicht heeft u hem wel eens gezien op straat of in het BNN programma Je Zal Het Maar Hebben waar hij in maart 2009 aan meedeed.  Ondanks alles ziet hij zichzelf niet als iemand met een beperking en is met een flinke dosis positiviteit en optimisme ambitieuzer dan menig ander. Spreken is niet zijn sterkte kant, maar daarin is sales manager Sjoerd zijn perfecte aanvulling.

We werken dagelijks samen een team specialisten aan te gekke opdrachten voor uiteenlopende klanten. We denken graag mee met de klant en bouwen elk project vanuit het oogpunt van de gebruiker.

Het team

Erwin

Founder / Design & Front-end

Sjoerd

Sales / project manager

Marius

Back-end Developer

Wilco

Back-end Developer

Mike

Back-end developer

Kevin

Stagiair web development

Maurice

Stagiair web development