Over ons

Tribble Media is een creatief en ambitieus internetbureau gevestigd in Mijdrecht.  We zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites en webwinkels op maat. Daarnaast bouwen we applicaties voor iPhone en Android of internet. Zorgen we dat uw website goed vindbaar is in Google en maken we webvideo’s. 

Eind 2010 is Tribble Media opgericht door Erwin Oudshoorn. Erwin is geboren met Lymfatische Malformatie waardoor hij er iets anders uit ziet en moeilijk kan praten. Wellicht heeft u hem wel eens gezien op straat of in het BNN programma Je Zal Het Maar Hebben waar hij in maart 2009 aan meedeed. 

Ondanks alles ziet hij zichzelf niet als iemand met een beperking en is met een flinke dosis positiviteit en optimisme ambitieuzer dan menig ander. Spreken is niet zijn sterkste kant, maar hij heeft zijn eigen tekst naar spraak app Talkie gebouwd en is via email of WhatsApp goed bereikbaar.

Samen met een team freelancers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied werken we aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. We denken graag mee met de klant en bouwen elk project vanuit het oogpunt van de gebruiker.