Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken of uw bestaande webwinkel laten vernieuwen? Wij bouwen webshops op maat en integreren het in uw huidige of volledig nieuw te ontwikkelen website. Wij komen graag bij u langs in Mijdrecht, Amsterdam of Utrecht en omstreken om de mogelijkheden met u door te nemen.

WooCommerce webshop laten maken

Het e-commerce systeem dat wij het meest gebruiken is Woo Commerce, speciaal ontwikkeld voor WordPress websites. Een uitmuntende keus gezien de gebruiksvriendelijkheid, de lagere prijs en het feit dat veel bedrijven WordPress als CMS-systeem gebruiken voor hun website.

Betalingsmodule

Een belangrijk onderdeel van de webwinkel is de betalingsmodule. U wilt immers dat de klanten makkelijk en snel kunnen afrekenen. Er zijn verschillende betalingsmethodes die wij voor u kunnen toevoegen aan de webshop. Gebruikelijke opties zijn IDEAL, Creditcard, Paypal en AfterPay.

Voor het afhandelen van online betalingen kunt u gebruikmaken van betalingsproviders als Mollie of MultiSafePay, die wij zullen integreren in uw webshop. Elke betalingsmethode brengt andere kosten per transactie in rekening. Het is aan u welke betalingsmogelijkheden u aan uw klant wilt aanbieden.