Onze diensten

Bel me terug

Professionele website laten maken

coding

Een website is uw online visitekaartje, product of winkel. Tribble Media bouwt professionele websites op maat die online goed vindbaar zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat de website goed aansluit op uw huisstijl en uw doelgroep aanspreekt. Mocht u nog geen huisstijl hebben? We ontwerpen graag uw logo, huisstijl en promotiematerialen!

Uw website eenvoudig zelf beheren

Bij het bouwen van uw website houden we rekening met uw wensen en capaciteiten. Een website bouwen is één ding, maar het beheer vaak een ander. Wij bieden u de beste oplossing voor uw behoeften. Wij bouwen vaak websites in het open source systeem WordPress. Met WordPress kunt u heel eenvoudig uw eigen website bijhouden, zonder dat programmeerkennis nodig is. Het is een compact alternatief voor andere open systemen. Welk systeem of CMS u wilt gebruiken – Joomla, Drupal of een geheel eigen systeem – wij kunnen dit ook voor u realiseren.

Lees meer: WordPress website laten maken »

Website voor elk schermformaat met responsive design

Met de komst van smartphones en tablets is er vrijwel overal toegang tot het internet mogelijk. Meer dan 90% van de websites worden dan ook bezocht op mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat uw website ook goed te bekijken is op ieder schermformaat. Bovendien hebben ‘mobiele websites’ een streepje voor bij Google en worden beter gevonden.

Tribble Media bouwt standaard de website met het zogeheten responsive design. Wij houden daaarmee ook rekening bij het opzetten van de navigatie. Met een dergelijk ontwerp past de layout zich automatisch aan op het scherm van het apparaat.

Beuving Lifestyle

Online goed gevonden worden in Google

Naast het bouwen van uw website zorgt Tribble Media er ook voor dat uw website goed indexeerbaar is door Google. Op deze manier wordt uw website direct goed opgenomen in de zoekmachine en kunnen zelfs de eerste bezoekers uw website goed vinden.

Lees meer: Zoekmachine optimalisatie »

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Waarom Tribble Media?
  •   Snel en persoonlijk contact
  •   Ruime ervaring en kennis
  •   Goede prijs / kwaliteitsverhouding