Website laten maken

Een website is uw online visitekaartje, product of winkel. Tribble Media bouwt professionele websites op maat die online goed vindbaar zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat de website goed aansluit op uw huisstijl en uw doelgroep aanspreekt. Gebruik onze offerte calculator voor een offerte in 1 minuut. Wij komen graag bij u langs in Mijdrecht, Amsterdam of Utrecht en omstreken om de offerte met u te bespreken.

Uw website eenvoudig zelf beheren

Bij het bouwen van uw website houden we rekening met uw wensen en behoeften. Een website bouwen is één ding, maar eenvoudig beheer is vaak een ander verhaal. Wij bieden u de beste oplossing voor uw behoeften. Wij hebben ons daarom niet voor niets gespecialiseerd in WordPress websites. Met dit beheersysteem kunt u heel eenvoudig uw eigen website bijhouden, zonder dat daar programmeerkennis voor nodig is.

Lees meer: WordPress website laten maken »

Website voor elk schermformaat met responsive design

Met de komst van smartphones en tablets kan men altijd op het internet. Niet voor niets is in 2017 al 51% van de website bezoekers een mobiele gebruiker. In de komende jaren zal dit percentage alleen maar verder oplopen. Niet voor niets is ook de insteek van zoekmachines zoals Google tegenwoordig “mobile first.” Het is daarom belangrijk dat uw website ook geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Beter voor uw gebruikers, maar ook beter voor uw plek in de zoekresultaten van Google.

Tribble Media bouwt websites daarom ook standaard met het zogeheten responsive design. Wij zorgen dat de website ook op kleinere schermen gebruiksvriendelijk blijft. Met een dergelijk ontwerp past de layout zich automatisch op het juiste schermformaat aan.

Online goed gevonden worden in Google

Naast het bouwen van uw website zorgt Tribble Media er ook voor dat uw website goed indexeerbaar is door Google. Op deze manier wordt uw website goed opgenomen in de zoekmachine. Door websites responsive en gebruiksvriendelijk te maken wordt de website ook hoger gerankt.

Lees meer: Zoekmachine optimalisatie »