WordPress website laten maken

Tribble Media is gespecialiseerd in WordPress websites. WordPress is een content management systeem (CMS) waar u als gebruiker eenvoudig uw eigen website mee kunt beheren en onderhouden. Het biedt de bouwer van uw site veel mogelijkheden om de thema’s en voorzieningen volledig op maat toe te voegen, zodat uw eigen ‘look & feel’ tot zijn recht komt. Wij komen graag bij u langs in Mijdrecht, Amsterdam of Utrecht en omstreken om de offerte met u te bespreken.

Voordelen van WordPress

WordPress is ooit begonnen als blogsysteem, maar is inmiddels uitgegroeid tot een beheersysteem. Het is daarmee een perfect en compact alternatief voor andere open source systemen. Iedereen die kan werken met een tekstverwerker kan nieuwe content maken voor WordPress. Het systeem is van zichzelf al zeer zoekmachinevriendelijk. De kans dat u goed gevonden wordt in Google is dan ook groot.

Bestaande website omzetten naar WordPress thema

Tribble Media kan uw bestaande website omzetten naar een WordPress thema. U kunt dan de inhoud van uw website direct bewerken vanuit het WordPress beheersysteem. Wij passen zo min mogelijk standaard plug-ins toe. Waar nodig gebruiken wij zogeheten custom post types en taxonomies en maken alles op maat voor u, met de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid. Hebt u nog geen website of wilt u juist een nieuw en ander ontwerp? Kom snel langs met uw wensen.

WordPress development

Wij kunnen maatoplossingen bieden met WordPress. Met custom post types en taxonomies gebruikt u de meest geavanceerde mogelijkheden van de website. U kunt dan in het WordPress CMS specifieke gegevens voor uw bedrijf invoeren. Als u bijvoorbeeld een garage heeft, kunt u onder meer het bouwjaar, kilometerstand, kenteken, fotogalerij en alle andere specifieke informatie van de auto makkelijk invoeren en uw autobedrijf wordt keurig gevonden.

WordPress onderhoud

Het is verstandig om uw WordPress website nauwgezet bij te werken. Er komen regelmatig updates uit met betere beveiliging of nieuwe functies. Denk hierbij niet alleen aan het systeem zelf, maar neem ook eventuele plugins mee.

Bent u (te) druk met uw core business? Beschikt u niet over de juiste kennis en apparatuur? Of heeft u geen tijd of misschien ook geen zin? Wij nemen dit onderhoud graag van u over. Voor slechts € 19,95 per maand heeft u geen omkijken naar het onderhoud en zorgt Tribble Media voor:

  • het bijwerken van het WordPress systeem,
  • bijwerken van de plugins,
  • verwijderen van spam.