Onze diensten

Bel me terug

Huisstijl ontwerp

Een logo en huisstijl geven de identiteit weer van een bedrijf. Het is daarom belangrijk om daar goed over na te denken. De uitstraling moet overal gelijkwaardig zijn. Naast het laten maken van een website ontwerpt Tribble Media daarom ook een compleet logo en huisstijl dat past bij uw doelgroep en zowel digitaal, op het web als in drukwerk kan worden toegepast.

We beginnen met het presenteren van een aantal varianten van logo-ontwerpen, waaruit u kunt kiezen. Daarna werken wij het logo verder uit, net zolang tot het geheel naar wens is. Als u wilt, ontwikkelen we vervolgens een complete huisstijl op basis van het goedgekeurde logo. Een huisstijl bestaat tegenwoordig vaak slechts uit visitekaartjes, briefpapier/sjablonen, een bord bij de voordeur en afsprakenkaartjes. Een enkele keer maken we ook enveloppen. Met het ontwerp en kleurstelling houden we er rekening mee dat het logo ook digitaal goed ingezet kan worden.

DTP werkzaamheden

Naast een logo en een huisstijl verrichten wij ook DTP werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het opmaken van promotiemateriaal zoals flyers, folders, brochures en posters.

Drukwerk drukken op digitale pers

Het door ons ontworpen en/of opgemaakte drukwerk kunnen wij binnenshuis laten afdrukken op de digitale pers. Dit kan al vanaf een kleine oplage in full colour, met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Bekijk onze aanpak

  • Waarom Tribble Media?
  •   Snel en persoonlijk contact
  •   Ruime ervaring en kennis
  •   Goede prijs / kwaliteitsverhouding