Huisstijl ontwerp

Een logo en huisstijl geven de identiteit weer van een bedrijf. Het is daarom belangrijk om daar goed over na te denken. De uitstraling zou overal gelijkwaardig moeten zijn. Naast het maken van een website, ontwerpt Tribble Media daarom ook logo’s en een complete huisstijl. Zo kunt u zowel digitaal als bij drukwerk dezelfde stijl hanteren.

Werkwijze

Na ons eerste contactmoment levert u ons uw eventuele ideeën en/of verwachtingen van het logo aan. Vervolgens ontwikkelen wij een aantal varianten, waaruit u kunt kiezen. Daarna werken wij het logo verder uit, net zolang tot het geheel naar wens is.

Als u dat wenst, ontwikkelen we na het opleveren van het logo ook een complete huisstijl. Een huisstijl bestaat tegenwoordig vaak slechts uit visitekaartjes, briefpapier/sjablonen, een bord bij de voordeur en afsprakenkaartjes. Het ontwerpen van enveloppen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Met het ontwerp en de kleurstelling houden we er rekening mee dat het logo ook digitaal goed gebruikt kan worden.

Flyers, brochures en posters

Naast een logo en een huisstijl verrichten wij ook DTP werkzaamheden. Wilt u promotiemateriaal in uw huisstijl laten ontwikkelen? Hierbij kunt u denken aan flyers, folders, brochures en posters.

Drukwerk drukken

Alles wat u door ons laat ontwerpen (of al heeft liggen), kunt u door ons laten afdrukken. Zelfs vanaf een kleine oplage in full colour kunnen we een goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden.


Bereken hier uw offerte