Onze diensten

Bel me terug

Video laten maken

Tegenwoordig is video niet meer weg te denken van het internet. Als bedrijf is het dan ook interessant om hier op in te spelen. Denk aan een bedrijfsfilm, documentaire, demonstratie, commercial of zelfs branded content. Tribble Media produceert graag uw online video content.

Allereerst brengen we in kaart wat u wilt vertellen. Aan de hand daarvan maken wij een storyboard en script, zodat we weten welke scenes we nodig hebben voor de video. Daarna gaan we aan de slag met het produceren van de video. Tribble Media filmt op locatie of maakt geanimeerde video’s. Nadat de beelden zijn gemaakt monteren wij de video en vullen het beeld aan met bijpassende titels, ondertiteling, muziek en/of voice-over.

Brandend content is de toekomst

Steeds meer jongeren bekijken video’s op internet in plaats van traditionele televisie. Als bedrijf is het interessant om ook aanwezig te zijn op internet met video. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van branded content in de vorm van een webserie. Ervaring leert dat twintig minuten al meer dan voldoende is om de kijker te boeien en kennis te laten maken met uw merk. Branded content zou een perfecte aanvulling zijn op uw online marketing campagne.

Bekijk de showreel

 

Bekijk onze aanpak

  • Waarom Tribble Media?
  •   Snel en persoonlijk contact
  •   Ruime ervaring en kennis
  •   Goede prijs / kwaliteitsverhouding