Online video laten maken

Tegenwoordig is video niet meer weg te denken van het internet. Als bedrijf is het dan ook interessant om hier op in te spelen. Denk aan een bedrijfsvideo, documentaire, demonstratie, commercial of zelfs branded content. Tribble Media produceert graag uw online video content.

Allereerst brengen we in kaart wat u wilt vertellen. Aan de hand daarvan maken wij een storyboard en script, zodat we weten welke scenes we nodig hebben voor de video. Daarna gaan we aan de slag met het produceren van de video. Tribble Media filmt op locatie of maakt geanimeerde video’s. Nadat de beelden zijn gemaakt monteren wij de video en vullen het beeld aan met bijpassende titels, ondertiteling, muziek en/of voice-over.

Laat u amuseren, informeren en inspireren...Ontdek de mogelijkheden van video


Bedrijfsvideo


Laat een grote indruk achter op uw doelgroep met een gave, grappige of ludieke bedrijfsvideo. Te gebruiken op uw eigen website, YouTube of als introductie van een presentatie. Geen langdradig verhaal, maar korte snelle video die het verhaal vertellen wat er binnen uw bedrijf gebeurd.

Commercials


Een kleine commercial, speciaal voor internetgebruik? Internetvideo’s worden veel bekeken. Het is bij onder meer YouTube mogelijk om een korte videoadvertentie te vertonen voordat de door de gebruiker gekozen video start. Een ideale manier om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen! Wij kunnen de mini commercial samen met u ontwikkelen.

Branded content


Steeds meer jongeren bekijken video’s op internet in plaats van traditionele televisie. Als bedrijf is het interessant om ook aanwezig te zijn op internet met video. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van branded content in de vorm van een webserie. Ervaring leert dat twintig minuten al meer dan voldoende is om de kijker te boeien en kennis te laten maken met uw merk. Branded content zou een perfecte aanvulling zijn op uw online marketing campagne.