Applicatie ontwikkeling

Naast het bouwen van websites ontwikkelt Tribble Media ook (web)applicaties op maat. Deze applicaties worden bijvoorbeeld ingezet om taken eenvoudiger uit te kunnen voeren binnen uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan het registreren, plannen of aan de administratieve afhandeling van uw product of dienst. Hoe makkelijker een taak wordt, hoe eerder deze wordt opgepakt en uitgevoerd!

iPhone en Android applicatie

Altijd al een app willen hebben voor uw medewerkers of klanten? Wij ontwikkelen de applicatie volledig op maat. Met uw wensen gaan we direct aan de slag, zodat u de app binnen de kortste keren al kunt downloaden in de AppStore op uw smartphone! Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

De applicatie is te gebruiken op een smartphone of tablet. Wilt u dat de applicatie ook via een PC te gebruiken is, dan kunt u daarnaast ook kiezen voor een webapplicatie.

Webapplicaties in de browser

Iets ouderwetser, maar nog steeds functioneel, is de webapplicatie in de browser. Het kan evengoed functioneren als een app in de AppStore, maar in dit geval zal de gebruiker altijd naar een website moeten gaan om de applicatie te kunnen gebruiken.

De webapplicatie is te gebruiken:

  • in iedere browser,
  • op een PC, laptop, tablet en smartphone,
  • door uw medewerkers en/of uw klanten.

Bereken hier uw offerte