Mobielvriendelijke websites scoren hoger in Google

Mobielvriendelijke website laten maken

De laatste jaren heeft mobiel internet een vogelvlucht genomen. Vandaag aan de dag wordt een website vaker door een gebruiker met een smartphone bezocht dan een normale desktop computer. Het is daarom ook steeds meer van belang dat uw website mobielvriendelijk is. Met het zogeheten responsive design kunt u er voor zorgen dat uw website goed te zien is op desktop, tablet en smartphone. Uw website past zichzelf dan automatisch aan aan het formaat van het scherm.

Google past algoritme aan op mobiel vriendelijkheid
Vanaf april past Google zijn algoritme hier op aan. Naast honderden andere factoren zal vanaf dan ook gekeken worden of de website mobielvriendelijk is. Indien dat het geval is zal deze een streepje voor krijgen in de zoekresultaten. Het is dus daarom extra van belang dat uw website goed te bekijken is op tablet en smartphone. Niet alleen voor de ranking in Google, maar ook voor uw bezoekers is het prettig als de website eenvoudig te bekijken is op een mobiel apparaat!

Tribble maakt uw website al voor een voordelige prijs responsive zodat deze mobielvriendelijk is voor de gebruiker en klaar voor de Google update. Dit kan met een bestaande layout, maar we kunnen uw website ook voorzien van een nieuwe moderne vormgeving die zich aanpast aan ieder schermformaat.

Test hier of uw website mobielvriendelijk is