Het belang van klantbeoordelingen op uw website

Heeft u een website of webshop en wilt u graag nieuwe bezoekers en klanten aantrekken? Maak dan gebruik van de toegevoegde waarde van klantbeoordelingen op de site en in relatie tot de zoekresultaten die bij bijvoorbeeld Google verschijnen. Recensies maken we al tijden lang, in zowel kranten, tijdschriften als op televisie. Het is wat dat betreft niet vreemd dat we hier ook online behoefte aan hebben, iets waar u via een website als Custorate.nl voor kunt zorgen.

Zou u in een leeg restaurant gaan zitten, of naar een film kijken waarvoor geen beoordelingen beschikbaar zijn? U kunt met klantbeoordelingen gebruik maken van sociale bewijskracht, we houden er immers van om ons in de omgeving van anderen te bevinden. We kijken naar de film die ook anderen goed beoordelen en we kiezen het restaurant dat al redelijk vol zit. Op die manier bezoeken we ook de website waar anderen over te spreken zijn, waardoor klantbeoordelingen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw online adres.

Voordelen van klantervaringen op de website

Er is veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van klantbeoordelingen op websites. Uit een onderzoek van eTailing Group en Forrester & Jupiter Research blijkt bijvoorbeeld dat 71% van de online bezoekers allereerst kijkt naar de beoordelingen door andere klanten. 77% van de bezoekers laat zich hierdoor (onbewust) be√Įnvloeden en zelfs 92% vindt recensies bij een webwinkel zeer nuttig.

Het zou zonde zijn om al deze klanten te laten gaan, via bijvoorbeeld Custorate.nl zorgt u voor klantbeoordelingen op uw website en kunt u voorzien in de behoeften die deze bezoekers hebben. U zorgt voor een belangrijke mate van vertrouwen bij klanten, die dankzij de klantbeoordelingen durven te rekenen op een goede service of een goede kwaliteit van het product of de dienst.

Integreren van klantbeoordelingen

Wilt u eenvoudig gebruik maken van klantbeoordelingen op uw website en in de Google zoekresultaten? U zou daar zelf voor kunnen zorgen, maar dat vraagt om redelijk veel technische kennis. Het is veel gemakkelijker en gebruiksvriendelijker om gebruik te maken van een klantbeoordelingssysteem zoals dat van Custorate.nl. U zorgt er op die manier voor dat u eenvoudig uw klantbeoordelingen kunt integreren, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. In plaats daarvan is het voldoende om u aan te melden en door te geven welke klantbeoordelingen u op dit moment heeft.

Het klantbeoordelingssysteem zorgt ervoor dat u klanten automatisch uit kunt nodigen voor een beoordeling, bijvoorbeeld een aantal dagen nadat zij bij u een bestelling hebben geplaatst. Op die manier zorgt u ervoor dat u hun ervaringen kunt gebruiken om ook nieuwe bezoekers aan te trekken en hen tot klant te converteren. Daarnaast heeft u nauwelijks omkijken naar de beoordelingen, de verwerking hiervan gebeurt gewoon automatisch. U kunt gebruik maken van handige widgets om ze op uw website te tonen en dankzij de koppeling met Google Adwords en Google Shopping kunt u rekenen op de bekende sterrenbeoordeling in de zoekresultaten, op het moment dat u gebruik maakt van Custorate.nl.

Voordelen van klantbeoordelingsystemen

Een van de beste klantbeoordelingssystemen voor op uw website is Custorate.nl. U kunt rekenen op duidelijke feedback van het systeem, een systeem dat eenvoudig werkt en een verbeterde relatie met uw bezoekers en klanten. Het systeem neemt het werk voor u uit handen, waardoor u automatisch kunt zorgen voor meer reviews en feedback, naast de bekende sterren in Google.

Wilt u zelf gebruik maken van klantbeoordelingen om nieuwe bezoekers te overtuigen van uw kwaliteit en goede service? Maak dan gebruik van een klantbeoordelingssysteem zoals Custorate.nl.