Archive for maart, 2015

Mobielvriendelijke websites scoren hoger in Google

maandag, maart 30th, 2015

Mobielvriendelijke website laten maken

De laatste jaren heeft mobiel internet een vogelvlucht genomen. Vandaag aan de dag wordt een website vaker door een gebruiker met een smartphone bezocht dan een normale desktop computer. Het is daarom ook steeds meer van belang dat uw website mobielvriendelijk is. Met het zogeheten responsive design kunt u er voor zorgen dat uw website goed te zien is op desktop, tablet en smartphone. Uw website past zichzelf dan automatisch aan aan het formaat van het scherm.

Google past algoritme aan op mobiel vriendelijkheid
Vanaf april past Google zijn algoritme hier op aan. Naast honderden andere factoren zal vanaf dan ook gekeken worden of de website mobielvriendelijk is. Indien dat het geval is zal deze een streepje voor krijgen in de zoekresultaten. Het is dus daarom extra van belang dat uw website goed te bekijken is op tablet en smartphone. Niet alleen voor de ranking in Google, maar ook voor uw bezoekers is het prettig als de website eenvoudig te bekijken is op een mobiel apparaat!

Tribble maakt uw website al voor een voordelige prijs responsive zodat deze mobielvriendelijk is voor de gebruiker en klaar voor de Google update. Dit kan met een bestaande layout, maar we kunnen uw website ook voorzien van een nieuwe moderne vormgeving die zich aanpast aan ieder schermformaat.

Test hier of uw website mobielvriendelijk is

Posted in Geen categorie | No Comments »

Het belang van klantbeoordelingen op uw website

woensdag, maart 18th, 2015

Heeft u een website of webshop en wilt u graag nieuwe bezoekers en klanten aantrekken? Maak dan gebruik van de toegevoegde waarde van klantbeoordelingen op de site en in relatie tot de zoekresultaten die bij bijvoorbeeld Google verschijnen. Recensies maken we al tijden lang, in zowel kranten, tijdschriften als op televisie. Het is wat dat betreft niet vreemd dat we hier ook online behoefte aan hebben, iets waar u via een website als Custorate.nl voor kunt zorgen.

Zou u in een leeg restaurant gaan zitten, of naar een film kijken waarvoor geen beoordelingen beschikbaar zijn? U kunt met klantbeoordelingen gebruik maken van sociale bewijskracht, we houden er immers van om ons in de omgeving van anderen te bevinden. We kijken naar de film die ook anderen goed beoordelen en we kiezen het restaurant dat al redelijk vol zit. Op die manier bezoeken we ook de website waar anderen over te spreken zijn, waardoor klantbeoordelingen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw online adres.

Voordelen van klantervaringen op de website

Er is veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van klantbeoordelingen op websites. Uit een onderzoek van eTailing Group en Forrester & Jupiter Research blijkt bijvoorbeeld dat 71% van de online bezoekers allereerst kijkt naar de beoordelingen door andere klanten. 77% van de bezoekers laat zich hierdoor (onbewust) beïnvloeden en zelfs 92% vindt recensies bij een webwinkel zeer nuttig.

Het zou zonde zijn om al deze klanten te laten gaan, via bijvoorbeeld Custorate.nl zorgt u voor klantbeoordelingen op uw website en kunt u voorzien in de behoeften die deze bezoekers hebben. U zorgt voor een belangrijke mate van vertrouwen bij klanten, die dankzij de klantbeoordelingen durven te rekenen op een goede service of een goede kwaliteit van het product of de dienst.

Integreren van klantbeoordelingen

Wilt u eenvoudig gebruik maken van klantbeoordelingen op uw website en in de Google zoekresultaten? U zou daar zelf voor kunnen zorgen, maar dat vraagt om redelijk veel technische kennis. Het is veel gemakkelijker en gebruiksvriendelijker om gebruik te maken van een klantbeoordelingssysteem zoals dat van Custorate.nl. U zorgt er op die manier voor dat u eenvoudig uw klantbeoordelingen kunt integreren, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. In plaats daarvan is het voldoende om u aan te melden en door te geven welke klantbeoordelingen u op dit moment heeft.

Het klantbeoordelingssysteem zorgt ervoor dat u klanten automatisch uit kunt nodigen voor een beoordeling, bijvoorbeeld een aantal dagen nadat zij bij u een bestelling hebben geplaatst. Op die manier zorgt u ervoor dat u hun ervaringen kunt gebruiken om ook nieuwe bezoekers aan te trekken en hen tot klant te converteren. Daarnaast heeft u nauwelijks omkijken naar de beoordelingen, de verwerking hiervan gebeurt gewoon automatisch. U kunt gebruik maken van handige widgets om ze op uw website te tonen en dankzij de koppeling met Google Adwords en Google Shopping kunt u rekenen op de bekende sterrenbeoordeling in de zoekresultaten, op het moment dat u gebruik maakt van Custorate.nl.

Voordelen van klantbeoordelingsystemen

Een van de beste klantbeoordelingssystemen voor op uw website is Custorate.nl. U kunt rekenen op duidelijke feedback van het systeem, een systeem dat eenvoudig werkt en een verbeterde relatie met uw bezoekers en klanten. Het systeem neemt het werk voor u uit handen, waardoor u automatisch kunt zorgen voor meer reviews en feedback, naast de bekende sterren in Google.

Wilt u zelf gebruik maken van klantbeoordelingen om nieuwe bezoekers te overtuigen van uw kwaliteit en goede service? Maak dan gebruik van een klantbeoordelingssysteem zoals Custorate.nl.

Posted in Geen categorie | No Comments »