Website laten maken met Laravel

U kunt door Tribble Media uw website laten maken met Laravel. Dit is het meest gevraagde PHP framework. Wij richten ons op maatwerk projecten en (her)gebruiken daarom geen standaard templates, alles wat wij maken is uniek.¬†Opdrachten lopen uiteen van het ontwikkelen van websites met een CMS systeem op maat, tot het schrijven van REST API’s.

Laravel zorgt voor snelle websites

Het mooie van het gebruik van Laravel is dat het websites met hele “schone” code oplevert. Dit zorgt voor een snelle laadtijd van de pagina’s en betere vindbaarheid in Google. Daarnaast staan websites die met Laravel gebouwd zijn bekend als betrouwbaar, stabiel en zijn ze een stuk beter te onderhouden dan als ze gebouwd zijn met andere frameworks. Bijkomend voordeel van het gebruik van Laravel is dat taken die normaal veel tijd kosten, in dit framework in een paar minuten gemaakt zijn.

Laravel meest populaire PHP framework

Doordat het in 2011 gelanceerde PHP framework Laravel doorlopend aan populariteit wint, stappen steeds meer developers over naar Laravel. Een bijkomend voordeel van een website laten maken met Laravel is dus ook dat er veel developers zijn die hiermee kunnen werken. Voor toekomstige doorontwikkeling van uw website, webshop of platform bent u dan ook niet per se aangewezen op ons. Uiteraard hopen wij dat u ook voor doorontwikkeling weer bij Tribble Media terugkomt.


Vraag een offerte aan