Portfolio

Bedrijfswebsites

Geen enkel bedrijf kan vandaag aan de dag zonder website. Het is het online visitekaartje van uw bedrijf. Ook al verkoopt u geen producten via een webshop, het is toch een manier om te laten zien wat u te bieden heeft.

Afgelopen decenia's hebben wij voor uiteenlopende bedrijven bedrijfssites gebouwd en zijn met de tijd meegegaan. Van platte HTML pagina's in de jaren '00s, naar dynamische websites met databases in de '10s en vandaag aan de dag wordt er vooral op mobiele UI/UX gefocust d.m.v. responsive design of progressive web apps.

Bereken hier uw offerte

Media platformen

Wij hebben affiniteit met radio, televisie en internet. Dit kwam bij deze projecten erg mooi samen. Zo bouwden we een website voor Radio 538 dj Coen Swijnenberg. En een uitzendplatform voor zijn zolderkameradio Swijnenstal. Zo nu en dan zendt hij uit vanaf die locatie waar men interactief mee kan kijken en luisteren via de social media kanalen.

Voor radiostation Sublime bouwden we de webplayer en de stemtool voor de jaarlijkse Sublime Top 500. Daar maakten we gebruik van de API koppeling van Prepr. Prepr is het contentmanagementplatform voor radioprogramma's en wordt ook onder meer gebruikt door Talpa Radio waar de zenders Radio 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10 onder vallen.

Vraag een offerte aan

Maatschappelijke oplossingen

Wij vinden het mooi om maatschappijjke oplossingen te bieden aan mensen die daar behoefte aan hebben. Zo hebben we de spraakapp Talkie gebouwd voor mensen die een spraakprobleem hebben als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte. En met de website Capido bieden we een datingplatform aan voor mensen met (of zonder) een beperking.

Momenteel is het een krappe woningmarkt, vooral in steden als Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Voor een klant bouwden wij Woonnet waar mensen op zoek kunnen naar een geschikte huurwoning.

Niet alleen op de woningmarkt is er een tekort, maar ook in de zorg. We bouwden het ouderenplaform VindOuderenHulp.nl waar senioren op zoek kunnen naar ouderen hulpaanbieders of mantelzorgers.

Vraag een offerte aan

Webshops

Een voor de handliggende manier om online geld te verdienen is natuurlijk een webshop. Zo bouwden we webshops voor o.a. het Amsterdamse kledingmerk Believe That, Souvenirs Utrecht en Capido allemaal op maat met WordPress WooCommerce.

Al deze en andere klanten verdienen nu hun boterham met het verkopen van producten via hun website.

Vraag een offerte aan

Geavanceerde gebruikerssystemen

Dagelijks werken we met geavanceerde applicaties. Thuis, op het werk of op school. Beseft u wel eens wat daar allemaal achter zit? Dat maken wij!

Zo hebben we voor een bedrijf een tijdsregistratie- en planning applicatie gebouwd zodat werknemers middels een applicatie hun gewerkte uren in kunnen voeren per project. En voor een elektrotechniek bedrijf een systeem waar zij rapoortages en groepenkaarten kunnen maken op locatie.

Voor een oogbank hebben wij een volgsysteem gebouwd waar ziekenhuizen bestellingen kunnen plaatsen en het geleverde weefsel tot aan aflevering van de patient kunnen volgen en de arts een follow up kunnen invoeren wat er met het materiaal is gebeurd.

Vraag een offerte aan