Roffa Verbruggen

donderdag, januari 19th, 2017

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Roffa Verbruggen

Sjoerd Folkeringa

dinsdag, november 22nd, 2016

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Sjoerd Folkeringa

Erwin Oudshoorn

dinsdag, oktober 20th, 2015

Als eigenaar van Tribble Media is Erwin het manusje van alles. Hij kan zowel vormgeven als programmeren. Sinds zijn 13e is hij al bezig met het bouwen van websites. Het spreekwoord ‘Een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd’ gaat voor hem wel op.

Erwin is geboren met Lymfatische Malformatie waardoor hij er iets anders uit ziet en moeilijk kan praten. Wellicht heeft u hem wel eens gezien op straat of in het BNN programma Je Zal Het Maar Hebben. Ondanks alles ziet hij zichzelf niet als iemand met een beperking en is met een flinke dosis positiviteit en optimisme ambitieuzer dan menig ander. Spreken is niet zijn sterkte kant, maar daarin is sales manager Sjoerd Folkeringa zijn perfecte aanvulling.

In 2016 bouwde Erwin na een dubbele kaakoperatie en vanwege zijn spraakprobleem een iPhone app genaamd Talkie om zichzelf beter te verstaanbaar te maken. Hij profiteert dagelijks van deze handige app, maar maakt hij er ondertussen ook vele andere gebruikers die ook moeilijk kunnen praten ten gevolgen van een andere medische oorzaak er erg blij mee.

Naast het bouwen van websites en apps luistert Erwin graag naar muziek zoals pop, rock maar vooral dance en trance. Hij is dan ook een groot liefhebber van de draaikunsten van Armin van Buuren en is regelmatig op Armin Only en A State Of Trance feestjes te vinden. Zelf drumt en draait Erwin thuis ook als hobby.

 

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Erwin Oudshoorn

Communicatieweg 13641SGMijdrecht 0297 - 77 63 37